Videopokeri

Videopokeri on yksi pelimuoto joka on aina ollut suomalaisten suosiossa. Peli on mukavan helppoa, mutta kuitenkin siinä on tarpeeksi vaihtelua, että pelaaminen pysyy mielekkäänä pitkään. Videopokeri onkin siksi hyvin suosittu peli, että se yhdistää onnipelien helppouden taitopeleihin, vaatimatta kuitenkaan niin paljoa taitoa pelaajalta mitä esimerkiksi nettipokeri vaatii.
Suomessa videopokeri on ollut hyvin yksinkertaista ja vaihtelua ei oikeastaan ole ollut. Ainoa mitä on täällä päin nähty tavallisen pelin lisäksi on kakkospokeria, joka sekin on kadonnut markkinoilta jo kauan sitten. Netissä videopokerit ovat kuitenkin erittäin suosittuja ja tarjonta on samalla huikeaa.

Variaatiot

Netissä videopokerit tarjoavat huomattavasti laajemman valikoiman eri tyylisiä pokeripelejä. Esimerkiksi mr green -nettikasinon valikoimat ovat yhdet netin suurimmista ja listalta löytyykin huikea määrä erilaista pokeripeliä. Tässä on muutama esimerkki videopokereista joita voit pelata netissä.

Jacks or better

Jack or better on hyvin perinteisen kaltainen videopokeri, mutta suomalaiseen versioon nähden tämä on hieman suotuisampi. Tässä variantissa voit saada voittoja jo jätkäparilla.

Deuces wild

Deuces wild on monelle tuttu kakkospokeri. Tämän pelin erikoisuus onkin siinä, että kaikki pakan neljä kakkosta toimivat jokereina helpottamassa käsien muodostusta.

Multi hand poker

Multi hand pokeria voit pelata niin jokereilla kuin ilmankin, mutta tämän pelin idea on siitä että pääset pelaamaan jopa sata kättä yhtä aikaa. Kun ensimmäiset kortit jaetaan ja päätät mitkä kortit vaihdat, niin peli sen jälkeen kopioi kätesi haluamasi määrän verran ja voitot tulevat näin useasta kädestä. Mieti vain kuinka paljon voittoa tulee jos alkukäteen osuukin suoraan iso voitto.

Trey Poker

Oletko koskaan pelannut pokeria kolmella kortilla? Trey pokerissa pääset pelaamaan jakajaa vastaan kolmen kortin pokeria, jossa parilla olet jo vahvoilla.